PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 2(685) | 67-71
Tytuł artykułu

Quality Systems in Dairy Products Manufacturing

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Implementation of quality management system (QMS) according to HACCP an ISO 9000 norm results in the increase of management effectiveness in a company. The article presents economic and organizational effects of the QMS implementation in dairies located in the area of so-called 'Polish Green Lungs'.
Rocznik
Numer
Strony
67-71
Opis fizyczny
Rodzaj publikacji
ARTICLE
Twórcy
  • A. Wysokinska-Senkus, Akademia Podlaska, Katedra Podstaw Zarzadzania, ul. Konarskiego 2, 08-110 Siedlce, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
CEJSH db identifier
07PLAAAA02495179
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.0dbf375c-7071-3629-a539-cec58402d8c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.