PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 66, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 66, nr 5
artykuł:
Jak się poruszać w labiryncie nowych przepisów? Substancje dodatkowe do żywności
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Świta A.
,
Jarecka J.
,
Kuźma K.
), s. 2-6
artykuł:
Clean label - nowy kierunek w znakowaniu żywności
(
Olszak J.
), s. 7-9
artykuł:
Źródło barwników w żywności
(
Krępska M.
,
Królasik J.
,
Szosland-Fałyszyn A.
,
Stanisławska A.
), s. 12-17
artykuł:
Emulgowanie w przemyśle spożywczym
(
Dłużewska E.
,
Maszewska M.
), s. 18-22
artykuł:
Filmy i powłoki skrobiowe do żywności
(
Basiak E.
,
Galus S.
,
Lenart A.
), s. 28-30
artykuł:
Biotechnologia i nanotechnologia w produkcji żywności
(
Kunicka-Styczyńska A.
), s. 33-36
artykuł:
Ocena tekstury żywności - wybrane metody mechaniczne
(
Szczepańska K.
,
Dolik K.
), s. 38-42
artykuł:
Informacje żywieniowe na opakowaniach produktów spożywczych - podejście konsumenta
(
Wierzejska R.
), s. 43-45
artykuł:
Rynek karmy dla zwierząt domowych
(
Drożdż J.
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.