PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 2
artykuł:
Granty unijne dla branży spożywczej
(
Jaworski M.
,
Kaptur K.
), s. 2-6
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna żywności w Polsce
(
Windyga B.
,
Ścieżyńska H.
), s. 8-11
artykuł:
Techniki analityczne on-line w procesach produkcji żywności
(
Siger A.
,
Dwiecki K.
,
Czubiński J.
), s. 12-18
artykuł:
Przemysłowa produkcja roślin GM - fakty dokonane
(
Krzystyniak K. L.
), s. 22-25
artykuł:
Detekcja GMO w żywności
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
), s. 26-30
artykuł:
Metody oceny jakości tłuszczów stosowanych do smażenia
(
Wątroba A.
,
Krygier K.
), s. 34-36
artykuł:
Higiena personelu w produkcji żywości
(
Piepiórka J.
,
Wojtasik-Kalinowska I.
), s. 37-40
artykuł:
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 1
(
Sutkowski R.
), s. 42-44
artykuł:
Kadm w środkach spożywczych - celowość obniżenia limitów
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Starska K.
,
Opoka M.
), s. 45-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.