PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 8
artykuł:
Strategie marketingowe na rynku produktów spożywczych
(
Pilarczyk B.
), s. 19--20
artykuł:
Gospodarka żywnościowa w pierwszym roku po wejściu do Unii Europejskiej
(
Urban R.
), s. 21--22, 24
artykuł:
Eksport polskich produktów rolno-spożywczych po wejściu do UE
(
Łopaciuk W.
), s. 32--37
artykuł:
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
(
Krygier K.
), s. 42--46, 68
artykuł:
Enzymy stosowane w produkcji żywności
(
Gajda J.
), s. 48--50
artykuł:
Masło w pigułce
(
Koczoń P.
), s. 52--53
artykuł:
Kryteria doboru skrobi modyfikowanych w przetwórstwie żywności
(
Walkowski A.
,
Olesienkiewicz A.
), s. 54--57
artykuł:
Wymagania mikrobiologiczne dla żywności - projekt Komisji Wspólnoty Europejskiej
(
Windyga B.
,
Ścieżyńska H.
), s. 64--66, 68
artykuł:
Marki z kapitałem
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 72--74
artykuł:
"Traceability" produktów spożywczych w środowisku produkcyjnym i dystrybucyjnym
(
Sokołowski G.
), s. 78--79
artykuł:
Nowe europalety
(
Kizyn M.
), s. 80
artykuł:
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
(
Olborska K.
,
Lewicki P.P.
), s. 84--87, 103
artykuł:
Inteligentne i aktywne opakowania do żywności
(
Czajkowska D.
), s. 88--92
artykuł:
Systemy zagospodarowania odpadów opakowaniowych w Europie
(
Bednarczyk J.
,
Sitkiewicz I.
), s. 94--98
artykuł:
Inwestycje zagraniczne w polskim przemyśle spożywczym
(
Chechelski P.
), s. 26, 28--30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.