PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 6
artykuł:
Konsument a strategie pozycjonowania na rynku soków, nektarów i napojów niegazowanych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 16--19
artykuł:
Aromaty stosowane w produkcji żywności
(
Gajda J.
), s. 20--23
artykuł:
Chłonność unijnego rynku - jabłka i przetwory jabłkowe
(
Krupa J.
), s. 28--29
artykuł:
Czym są wody mineralne w świetle polskich przepisów?
(
Wojtaszek T.
), s. 30--31
artykuł:
Problemy w mikrobiologicznej analizie wody - bakterie żywe, lecz niedające się hodować
(
Kręgiel D.
), s. 32--35, 41
artykuł:
Bezalkoholowe napoje orzeźwiające (problemy z jakością w produkcji). Cz. I. Surowce i materiały pomocnicze
(
Gasik A.
,
Mitek M.
), s. 36--41
artykuł:
Promieniowanie podczerwone jako źródło ciepła w procesach technologicznych. Cz. II
(
Nowak D.
), s. 42--44
artykuł:
Nowe ujęcie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO/FDIS 22000
(
Błaszkiewicz A.
,
Kołodziej B.
), s. 45--47
artykuł:
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego po integracji z Unią
(
Drożdż J.
), s. 2, 4, 6, 19
artykuł:
Rynek soków zagęszczonych i pitnych
(
Nosecka B.
), s. 8, 10, 12, 14
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.