PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 12
artykuł:
Strategie cenowe na rynku produktów żywnościowych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 3-6
artykuł:
Małe i średnie firmy w przemyśle spożywczym
(
Urban R.
), s. 9-11
artykuł:
Możliwości wsparcia małych i średnich przedsiębiorstw
(
Szczepaniak I.
), s. 12-16
artykuł:
Marka w strategii małych i średnich przedsiębiorstw
(
Imbs B.
), s. 18-19
artykuł:
Próba ulepszenia metod wykrywania beztlenowych bakterii przetrwalnikujących
(
Witkowska-Gwiazdowska A.
,
Czajkowska D.
,
Sikorska I.
), s. 24-25
artykuł:
Zagrożenia w produkcji soków owocowych - Alicyclobacillus acidoterrestris
(
Czajkowska D.
), s. 30-31
artykuł:
Wpływ izolatu i koncentratu białek sojowych na właściwości drobno rozdrobnionych farszów z mięsa drobiowego
(
Grochalska D.
,
Mroczek J.
), s. 43-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.