PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 6
artykuł:
Światowy handel przetworami warzywnymi
(
Nosecka B.
), s. 2--8
artykuł:
Procesy membranowe w procesie uzdatniania wody
(
Nawirska-Olszańska A.
), s. 11--14
artykuł:
Wykorzystanie ozonu do niszczenia mikroorganizmów
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 15-18
artykuł:
Substancje dodatkowe w piekarstwie i ciastkarstwie. Regulacje prawne
(
Ceglińska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Karczewska P.
), s. 22--26
artykuł:
Woda butelkowana a wodociągowa - skład chemiczny, właściwości, przeznaczenie
(
Latour T.
), s. 29--32
artykuł:
Noni – tropikalny owoc o wysokim potencjale prozdrowotnym
(
Kulczyński B.
,
Gramza-Michałowska A.
), s. 35--36
artykuł:
Ekologiczny, tradycyjny, domowy - terminy stosowane w znakowaniu. Praktyka i orzecznictwo
(
Drab-Grotowska M.
,
Mirosz P.
), s. 40--43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.