PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 67, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 67, nr 5
artykuł:
Unijny wykaz dodatków do żywności – problemy z jego stosowaniem
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
,
Kuźma K.
,
Świtka A.
), s. 2--6
artykuł:
Barwniki – zmiany przepisów prawnych
(
Florowska A.
,
Dłużewska E.
,
Marciniak-Łukasiak K.
), s. 8--12
artykuł:
Jak podawać wartość odżywczą w oznakowaniu żywności?
(
Walkiewicz A.
,
Kunachowicz H.
), s. 14--18
artykuł:
Skrobie modyfikowane – nowa odsłona
(
Schube V
,
Ratusz K
), s. 20--25
artykuł:
Enzymy w przetwórstwie mięsa
(
Hać-Szymańczuk E
,
Ziarno M
), s. 26--30
artykuł:
Mikrobiologiczna produkcja karotenoidów
(
Błaszczyk U.
,
Sroka P.
), s. 32--35
artykuł:
Światowy rynek wołowiny – zmiany i wnioski dla Polski
(
Zawadzka D
), s. 38--41
artykuł:
Spożycie i preferencje nabywcze konsumentów ryb i ich przetworów w Polsce
(
Tkaczewska J.
,
Migdał W
), s. 42--46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.