PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 10
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mleczarskiego
(
Drożdż J.
), s. 2--6
artykuł:
Ceny żywności w Polsce i Unii Europejskiej
(
Szczepaniak I.
), s. 8--12
artykuł:
Fouling membranowy problemem w przetwórstwie mleka
(
Dec B.
,
Juśkiewicz M.
), s. 16--18
artykuł:
Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością w UE. System RASFF
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
,
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Mazańska M.
,
Szynal T.
,
Postupolski J.
), s. 18--20
artykuł:
Znakowanie lodów wartością odżywczą. Co powinna zawierać etykieta?
(
Kasprzyk I.
,
Markowska J.
,
Polak E.
), s. 24--28
artykuł:
Mleczne produkty fermentowane źrodłem kwasu γ-aminomasłowego
(
Szosland-Fałtyn A.
,
Królasik J.
), s. 30--32
artykuł:
Witamina D rola i znaczenie dla człowieka
(
Zaborska A.
,
Król J.
,
Brodziak A.
), s. 34--37
artykuł:
Prognozowanie wzrostu Listeria monocytogenes w mleku i śmietance. Metoda impedymetryczna
(
Adamczewski K.
,
Kowalik J.
), s. 39--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.