Tytuł artykułu
Autorzy
Języki publikacji
Abstrakty
Fałszowanie żywności jest zjawiskiem coraz bardziej powszechnym na całym świecie. Wraz ze wzrostem ilości wykrytych przypadków fałszowania żywności wzrasta liczba technik analitycznych, umożliwiających wykrycie tego typu oszustwa.
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Strony
29--34
Opis fizyczny
rys., tab.
Twórcy
autor
- Katedra Chemii Analitycznej, Wydział Chemiczny, Politechnika Gdańska
autor
- Katedra Chemii Analitycznej, Wydział Chemiczny, Politechnika Gdańska
autor
- Katedra Chemii Analitycznej, Wydział Chemiczny, Politechnika Gdańska
Uwagi
PL
Opracowanie ze środków MNiSW w ramach umowy 812/P-DUN/2016 na działalność upowszechniającą naukę (zadania 2017).
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.baztech-8bb41af5-c4b3-4522-9de0-001aaa0e07b6